Blog

Aký šport vybrať dieťaťu?

Aký šport vybrať dieťaťu?

Každé dieťa sa bude chcieť skôr či neskôr venovať športovým aktivitám. Vtedy je rodič nútený vyberať z rôznych oblastí športu, od ich zamerania až po ich charakter. Nakoľko dieťa veľmi netuší, čo ho bude baviť, rodičia si musia druh športu zvoliť rozumne, aby dieťa po mesiaci nepovedalo, že ho šport prestal baviť.

Krása v pozlátku – anorexia a bulímia

Krása v pozlátku – anorexia a bulímia

Krása a dokonalosť nás sprevádzajú každý deň. Televízia, časopisy, billboardy, reklamy - všetky nám núkajú jednotný ideál krásy a správny životný štýl. Vnucujú nám predstavu, že len štíhly človek je úspešný a krásny. Dosiahnuť tento ideál však nie je vždy jednoduché....

Je vhodné zveriť dieťaťu mobilný telefón?

Je vhodné zveriť dieťaťu mobilný telefón?

V priebehu niekoľkých rokov sa mobilný telefón stal neoddeliteľnou súčasťou našich životov. Niet sa čo čudovať, mobil nám totiž uľahčuje každodenný život takým spôsobom, aký si ľudia pred dvadsiatimi rokmi nevedeli ani predstaviť. Azda najväčšou výhodou mobilu je jeho schopnosť udržať nás v kontakte so svojimi blízkymi, vďaka čomu sa môžeme uistiť, že sú v bezpečí.

Kam s deťmi v lete?

Kam s deťmi v lete?

Pamätáte si na svoje letné prázdniny? Leto u starých rodičov, na chate, v táboroch… Krásne spomienky! A teraz premýšľate, kam toto leto “odložíte” svoje deti? Ako skĺbiť pracovné povinnosti a školské prázdniny? Možností je hneď niekoľko.

Je vaše dieťa pripravené na pobyt v zahraničí?

Je vaše dieťa pripravené na pobyt v zahraničí?

V súčasnosti existuje množstvo ponúk jazykových pobytov v zahraničí, ktoré sľubujú deťom skúsenosti a priateľstvá na celý život. S rozhodnutím poslať svoje dieťa do zahraničia však súvisí aj množstvo otázok. Nasledujúcich 5 rád vám pomôže uistiť sa o tom, že vaše dieťa je pripravené na jazykový pobyt v zahraničí.

7 dôvodov, prečo je dôležité vedieť po anglicky

7 dôvodov, prečo je dôležité vedieť po anglicky

Dnešná spoločnosť je multikultúrna. Hranice už nepredstavujú neprekonateľné obmedzenia, cestovať sa dá prakticky všade, pracovať môžete takmer kdekoľvek na svete. Ruka v ruke s touto vymoženosťou však ide potreba dorozumieť sa.

Kedy a aký cudzí jazyk zvoliť pre Vaše dieťa?

Kedy a aký cudzí jazyk zvoliť pre Vaše dieťa?

Neustále rastúci počet rodičov zapisuje svoje batoľatá, deti v predškolskom veku i teenagerov na rôzne cudzojazyčné aktivity. Bilingválne škôlky, školy, voľno-časové centrá i jazykové školy – všetky upierajú pozornosť na vzdelávanie detí v cudzom jazyku a zároveň ponúkajú rodičom širokú škálu možností, akým spôsobom svojmu dieťaťu takéto vzdelávanie poskytnúť.

Kam ísť s deťmi na lyžovačku

Kam ísť s deťmi na lyžovačku

O pár dní tu máme jarné prázdniny, čas, kedy mnoho rodičov vyrazí so svojimi ratolesťami na jarnú lyžovačku. Každým rokom sú slovenské lyžiarske strediska lepšie a lepšie, a tak padne otázka kam ísť spoločne ako rodina? Ako si vybrať tu správnu destináciu?

LETO PLNÉ ZÁŽITKOV

Prihláška Zavolajte nám